Assistina Företagarservice fokuserar på att ge Dig som småföretagare en samarbetspartner vad det gäller Ditt företags redovisning & administration.

Med många års erfarenhet av kundservice, administration och redovisning tar vi nu steget för att bygga vår egen plattform! Assistina Företagarservice samarbetar med Athena & Partners AB och Kraft Redovisning AB i Haninge där vi främst erbjuder redovisningstjänster.


Vi tror på företagandet och på människors styrka men ingen är fullständig, ingen är komplett, ingen kan förväntas kunna allt.

Assistinas affärsidé är att vi erbjuder tjänster som underlättar ert företagande. Tjänster som hjälper er att pricka av er todo-list och som frigör tid och energi som man istället kan lägga på annat – driva företagandet framåt, spendera tid med sin familj & vänner eller faktiskt skaffa ett fritidsintresse!

Flexibilitet, platsoberoende och självständighet är ett par viktiga ledord för oss. Förutom kaffe och choklad då… Att få planera upp vår egen tid, att själv kunna välja vilka vi vill jobba med och på vilket sätt man vill arbeta för att kunna prestera som allra bäst och hitta en balans som passar det liv man vill leva.

Vi vill ge våra kunder en personlig och nära dialog och en kundanpassad lösning där Du som kund känner att du kan släppa vissa bitar och helt kunna fokusera på det viktiga!

”Don´t be busy, be productive.”

Kontakta oss med dina funderingar så ser vi vad vi kan göra för att underlätta din vardag!
Maila oss för en första kontakt via hej@assistina.se eller formuläret här nedan eller slå en signal på 0708-45 29 87!

Välkomna med er förfrågan!


Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag
Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter® och redovisningsföretag arbetar enligt gällande
branschstandard, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska
principer för redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden.
Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet ”rätt från början”.