Kan du ibland känna att du känner dig handlingsförlamad för att det är FÖR mycket du måste och du vill göra?

Det kan gälla företaget eller privat och för många småföretagare så går det ju in i varandra då jobbet liksom är ens liv.

Är inne i en sådan period nu, när jag vill göra allt! Och då blir jag helt handlingsförlamad och hamnar i soffan istället och slösurfar efter en resa till solen istället. Känner du igen dig? Jag vill läsa på om en drös med grejer, läsa sparade pins på Pinterest. Och så behöver jag fixa avtal och mallar till företaget och skapa content till min nya epostlista.
Jag behöver nå ut, synas, visa att det är mig man skall vända sig till mig när man behöver hjälp!

planera din vecka, planera din tid, temadagar,

Jag läste om ett bra tips om att ha temadagar. Att var dag har sitt tema.
Jag är ganska spontan så risken är att jag tar det som faller mig i smaken just då men då hamnar ju vissa saker allt längre bak i listan så temadagar är en bra idé för att få ett bra flow.

Om man skall jobba med tjänster så kan man på sidan om de kunduppdrag man har planera in det som rör sin egen admnistration.

Måndag – fakturering och bokföring
Tisdag – göra content och planera närvaron i de sociala kanalerna
Onsdag – utveckla tjänster, rutiner, mallar, strukturer
Torsdag – kompetensutbildning, inspiration och nätverka
Fredag – fredagsfeeling

Jag är en sådan som kan vänta in i det sista men i spurten inför deadline är jag också super-effektiv med fullt fokus.

Jag skulle nog tjäna på att bli lite mer strukturerad så jag får försöka få till en bra veckoplanering, både privat och i yrkeslivet. Om du vill ha hjälp med din planering vad det gäller din bokföring så kan du prenumerera på Viktigt i Veckan som är mitt nyhetsmail som går ut varje vecka/varannan och som påminner om kommande viktiga deadlines.

Hur gör du?

Fler tips

Bokföring

Julgåvor & julbord, vad gäller?

Julen närmar sig och skulle det inte vara kul att visa uppskattning för dina anställda och kunder? Som tack för personalens prestationer eller för att

Bokföring

Fem viktiga nyckeltal för ditt företag

Hur vet man om företaget är lönsamt? Här är fem viktiga nyckeltal som du bör hålla koll på. Soliditet Soliditet är ett nyckeltal som anger hur